Για την απαράδεκτη παρέμβαση στο ζήτημα των συμβούλων του ΤΑΙΠΕΔ

Η απροκάλυπτη παρέμβαση των Ευρωπαίων Αξιωματούχων στο ζήτημα της δίωξης που έχει ασκηθεί στα μέλη του ΤΑΙΠΕΔ για «μη επωφελή» αξιοποίηση 28 ακινήτων του ελληνικού δημοσίου, αποτελεί μνημείο υποτέλειας. Μετά τη διάλυση της ελληνικής οικονομίας, σειρά έχει τώρα και η πολύπαθη δικαιοσύνη.
 
Η εκταμίευση της δόσης ούτως ή άλλως, επισφραγίζει την περαιτέρω υποταγή της ελληνικής πλευράς στις αξιώσεις των νεοφιλελεύθερων πολιτικών κέντρων. Έχουμε πλέον συνηθίσει να υποκύπτουμε στις αξιώσεις της τρόικα και να αναδιπλωνόμαστε κάθε φορά από τα δίκαια αιτήματά μας και την απαίτηση για τερματισμό της λιτότητας. Στο ζήτημα όμως της δίωξης των μελών του ΤΑΙΠΕΔ, η παρέμβαση είναι εξόφθαλμη και ο κυνισμός του κ. Ντομπρόβσκις τρομακτικός και ντροπιαστικός.
 
Αδιαφορώντας για την εκταμίευση της δόσης, το DiEM25, ζητά τη συνέχιση της διερεύνησης και της απερίσπαστης εξέτασης του ζητήματος από τη δικαιοσύνη, όπως ορίζεται από το νόμο και με γνώμονα πάντα το δημόσιο συμφέρον.

Θέλεις να ενημερώνεσαι για τις δράσεις του DiEM25-ΜέΡΑ25; Γράψου εδώ

Ο εκβιασμός του DiEM25 από την ΕΚΤ μάς αφορά όλους

Η ΕΚΤ ζητά από μας €20.000 επειδή απαιτήσαμε ενημέρωση που θα έπρεπε να είναι προσβάσιμη στον καθένα

Διαβάστε περισσότερα

Δημήτρης Ζερβουδάκης: «Υπάρχει ένα έντιμο προσκλητήριο για να ονειρευτούμε πάλι»

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους, κοινό και δημοσιογράφους της Συνέντευξης Τύπου, μίλησε και με την ευαισθησία του ...

Διαβάστε περισσότερα

Οι τσάντες με βρώμικο χρήμα πίσω από την προσεκτικά επιμελημένη δημόσια εικόνα της ΕΕ

Η αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Εύα Καϊλή συνελήφθη με την κατηγορία της διαφθοράς

Διαβάστε περισσότερα