Η κατάσταση στην Ευρώπη σήμερα: Ανοιχτή εκδήλωση του DiEM25 στις Βρυξέλλες. Ομιλητές: Γιάνης Βαρουφάκης, Πρόεδρος Ραφαέλ Κορέα, καθ. Τζεφ Σακς κ.α.

Λίγο πριν τον επίσημο απολογισμό της κατάστασης της Ευρωπαϊκής Ένωσης  από τον Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ στο Στρασβούργο, έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε μια ουσιαστική συζήτηση για την Ευρώπη πέρα από ευχολόγια και γραφειοκρατική γλώσσα.  Το Σάββατο 9/9 στις 19.00, το DiEM25 θα βρίσκεται στο Κέντρο Καλών Τεχνών Bozar στις Βρυξέλλες για να ανοίξει το διάλογο για την πραγματική κατάσταση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να συζητήσει για τα σχέδια του DiEM25 για το 2019 και παραπέρα.

Με τη συμμετοχή του πρωην Προέδρου του Εκουαδόρ Rafael Correa, καθώς και των Srecko Horvat, Senator Alice-Mary Higgins, Philippe Legrain, Lorenzo Marsili, & Γιάνη Βαρουφάκη, σε αυτή τη δίωρη εκδήλωση στον καλύτερο χώρο εκδηλώσεων στις Βρυξέλλες (Bozar), θα τεθούν τρία ερωτήματα:
  • “Ποια είναι η κατάσταση στην Ευρώπη σήμερα;”
  • “Τι πρέπει να κάνουν οι αληθινοί Ευρωπαϊστές για να αλλάξει αυτή η κατάσταση;”
  • “Τι πορεία προτείνει το DiEM25 να ακολουθήσουμε τα επόμενα 2 χρόνια, μέχρι τις Ευρωεκλογές του 2019, αλλά και παραπέρα;”

 

 
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Bozar Centre for Fine Arts in Brussels, με την παρουσία των συνιδρυτών του DiEM25  DiEM25 Γιάνη Βαρουφάκη και Srećko Horvat, καθώς και πολλών άλλων σημαντικών ακτιβιστών.

Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε εδώ: http://www.bozar.be/en/activities/131444-the-real-state-of-the-union
Και αν δεν μπορείτε να είστε εκεί δια ζώσης, μπορείτε να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση της εκδήλωσης, κάνοντας μια δωρεά εδώ:  https://internal.diem25.org/donations/to/brussels

Θέλεις να ενημερώνεσαι για τις δράσεις του DiEM25-ΜέΡΑ25; Γράψου εδώ

Στις 14 Μαΐου τo ΜΕΡΑ25 δίνει την εκλογική μάχη στη Γερμανία

Ο αγώνας για την Ελλάδα είναι αγώνας για την Ευρώπη και το αντίστροφο. Ο μόνος αγώνας που μπορεί να έχει σημαντικό και διαρκές αποτέλεσμα είναι ...

Διαβάστε περισσότερα

Οι τράπεζες μπορούν και πρέπει να παρακαμφθούν

Ενώ η παγκόσμια οικονομία βρίσκεται μπροστά σε άλλη μια οικονομική κρίση, οι τραπεζίτες κοιμούνται πιο ήσυχοι απ’ ό, τι έκαναν το 2008

Διαβάστε περισσότερα

Ενιαίο Δημοκρατικό Κράτος: Η λογική λύση για την Παλαιστίνη

Μετά από 75 χρόνια εποικιστικής αποικιοκρατίας, το ΕΔΚ αποτελεί τον αντίποδα του Σιωνιστικού εγχειρήματος

Διαβάστε περισσότερα