Καλώς ήλθες στο DiEM25!

Καλώς ήλθες στο DiEM25!


Σ’ ευχαριστούμε που είσαι ένας από τους πρώτους υποστηρικτές της προσπάθειας μας!

Τώρα, ιδανικά, θα έπρεπε να βρεθούμε όλοι μαζί για να καλωσορίσουμε ο ένας τον άλλο στο DiEM25!

Δυστυχώς, η Ευρώπη είναι πολύ μεγάλη για κάτι τέτοιο.

Η Ευρώπη μπορεί να είναι πολύ μεγάλη, αλλά δεν είναι αρκετά ισχυρή για να αντέξει τις καταστροφικές δυνάμεις που την διαλύουν.

Ο λόγος; Με την ανικανότητα και τον αυταρχισμό τους, το κατεστημένο της ΕΕ έστρεψε τους Ευρωπαίους εναντίον της.

Ό, τι κι αν πιστεύουμε για την ΕΕ, η αποσύνθεσή της απειλεί τους λαούς της Ευρώπης με μια σύγχρονη εκδοχή της δεκαετίας του 1930.

Για να αντισταθεί στις δυνάμεις που απειλούν τους πιο αδύναμους Ευρωπαίους πολίτες, τις δυνάμεις που απειλούν την κουλτούρα της κοινωνικής ανοχής και τον εγγενή ανθρωπισμό της, η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να εκδημοκρατιστεί.

Τίποτα άλλο δεν αρκεί!

Το κίνημα DiEM25 δημιουργήθηκε για να αποτρέψει την αποσύνθεση της Ευρώπης. Μ’ εσένα, κάθε ένα και κάθε μια από εμάς, ως κύριο παράγοντα του. Όλοι μαζί, έχουμε την πιθανότητα να τα καταφέρουμε. Ως μονάδες, είναι σίγουρο ότι θα ηττηθούμε.

Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Όμως το πρώτο βήμα έγινε με τη συμμετοχή σου στο DiEM. Θα ενημερώνεσαι όταν το DiEM25 σχεδιάζει ένα ακόμη βήμα και θα είσαι σε θέση να συμβάλλεις στην επιτυχία. Αρχικά προτείνουμε να ρίξεις μια ματιά στο Φόρουμ (απαιτείται ξεχωριστή εγγραφή).

Carpe DiEM25!

ΥΓ1. Σε παρακαλούμε να ενθαρρύνεις τους φίλους σου να εγγραφούν στο www.diem25.org
ΥΓ2. Αν θέλεις να βοηθήσεις, δες τις κατευθυντήριες γραμμές εθελοντή. Αν ψάχνεις κάτι που δεν μπορείς να βρεις σ’αυτό το site, στείλε email στο info@diem25.org για πληροφορίες ή στο volunteer@diem25.org για θέματα εθελοντισμού.

Δωρίστε για το σκοπό