Democrația triumfă: Lula câștigă alegerile în Brazilia

După lovitura de stat împotriva Dilmei Rousseff de acum șase ani, cea mai mare țară ca suprafață din America Latină, a intrat într-o adevărată epocă întunecată. Întunecimea s-a adâncit odată cu întemnițarea lui Lula da Silva și a culminat cu alegerea lui Jair Bolsonaro și cu politicile dezastruoase – și criminale – pe care acesta le-a înfăptuit în timpul președinției.

Acum, cetățenii Braziliei, au ales speranța în detrimentul fricii, au ales solidaritatea , nu ura.

Victoria lui Lula, este una a celor mai săraci, a femeilor și a indigenilor și nu în ultimul rând a noastră, a tuturor cetățenilor preocupați de protejarea ecosistemului, de o valoare inestimabilă, al Braziliei, ca parte a luptei cruciale împotriva schimbărilor climatice.

Această campanie a fost marcată de o politică violentă datorită declarațiilor lui Bolsonaro, care a sugerat că nu va respecta rezultatul alegerilor dacă va pierde. DiEM25 și partidele sale politice MERA 25 din Grecia și Germania, îndeamnă toate forțele progresiste din Europa să denunțe orice încercare a lui Bolsonaro de a submina unul dintre cele mai democratice procese electorale de pe glob.

Viva Brazilia! Viva Lula!

Vrei să fii informat despre acțiunile DiEM25? Înscrie-te aici

Vom transforma Black Friday în Make Amazon Pay Day (Fă Amazon să Plătească)

Sindicatele, ecologiștii și alte grupuri s-au angajat să transforme reducerile de Black Friday în Make Amazon Pay Day, organizând greve și ...

Citește mai departe

Planul DiEM25 pentru pacea în Ucraina

Membri Diem25 au aprobat o propunere în cinci puncte, care are ca scop terminarea conflictului din Ucraina.

Citește mai departe

Democrația triumfă: Lula câștigă alegerile în Brazilia

Acum, cetățenii Braziliei, au ales speranța în detrimentul fricii, au ales solidaritatea , nu ura.

Citește mai departe

Coordonatorul de Campanie al DiEM25, Dusan Pajovic discută într-un podcast Upstream despre Noul Pact Ecologic

Coordonatorul de campanie al DiEM25, Dusan Pajovic a apărut pe cunoscutul podcast Upstream pentru a discuta Tranziția Verde și Noul Pact ...

Citește mai departe