Εθελοντική προσφορά

Το DiEM25 αναζητά την ενεργητικότητά σας! Αν θέλετε να γίνετε εθελοντής του DiEM25 είναι απαραίτητο να επικοινωνήσετε με το volunteer@diem25.org για να οργανώσουμε τη συμβολή σας. Ιδανικά στο μήνυμά σας θα προσδιορίσετε το πεδίο εξειδίκευσης και ενδιαφέροντός σας. Ο εθελοντισμός καλύπτει όλες τις πρακτικές δουλειές που είναι απαραίτητες για την υποστήριξη των ενεργειών του κινήματός μας. Επιλέξτε το είδος της εθελοντικής προσφοράς που σας ενδιαφέρει:

Θέλετε…

 

Κάθε εθελοντική ομάδα έχει δικό της συντονιστή ή συντονίστρια, που είναι υπεύθυνοι για το έργο της ομάδας καθώς και για την επικοινωνία με τον Συντονιστή Εθελοντών του DiEM25 (ex-officio μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής). Οι ομάδες αυτές συνεισφέρουν στο κίνημα διεκπεραιώνοντας εργασίες όπως η μετάφραση, ο υποτιτλισμός, η συγγραφή, ο σχεδιασμός, η κινηματογράφηση, η παραγωγή κώδικα, η υποστήριξη κοινωνικών δικτύων, η κινηματική οργάνωση και οι δωρεές.

Όλες οι εθελοντικές ομάδες τηρούν τον Κώδικα Συμπεριφοράς του DiEM25. Ευχαριστούμε που επενδύετε χρόνο στο DiEM25. Οι συλλογικές μας προσπάθειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά!