DiEM25 Official Forums

 
Florin Platon
Posts: 14
Joined: 15 Apr 2016 21:33

Re: Salut

31 Mar 2017 07:41

bogdang wrote:
Mai exista viata pe aici, se fac intalniri la DSCul din Bucuresti ? Multi dintre membrii CC sunt aproape lunar la evenimente organizate prin Europa sa promoveze primul Draft al ENDului (European New Deal). Va urma o perioada de dezbatere destul de intensa in interiorul DiEM (cel putin pana pe la sfarsitul lui Mai) cu scopul de a maturiza documentul si a aduna cat mai multe feedbackuri de la DSCurile locale.


Cum observau si altii, Forumul nu e un instrument f practic :)
Poti sa intri pe DiEM25 Romania, pe Facebook, avem si un grup de discutii acolo.
Ne-am mai intalnit cand au fost protestele, in Februarie, ultima data. Oricand vrei sa facem o intalnire DiEM, o discutie, anunti si dam chemarea :)
Observatia ta este corecta, trebuie sa avem un 'draft' propriu pe 'Deal'. Ne auzim si vorbim mai mult pe Grup.

Florin
 
bogdang
Posts: 11
Joined: 14 Dec 2016 09:34

Re: Salut

31 Mar 2017 08:49

O fi forumul el un instrument ne-practic, dar au fost destule discutii constructive si interesante care au servit ca input atunci cand Judith a pregatit lista de feedbackuri (legate de END) de la membri pt CC. Problema e ca DiEM Romania a fost inactiva si pana sa ne dam seamna ca nu e un instrument practic.
Am intrat pe grupul Facebook, dar si el e destul de pasiv. Daca intalnirea care vrem sa o facem se concentreaza pe END atunci trebuie sa discutam un pic in prealabil si sa citim cate ceva din document, ca sa avem o Agenda.
 
Florin Platon
Posts: 14
Joined: 15 Apr 2016 21:33

Re: Salut

03 Apr 2017 10:21

Buna Bogdan,
Asa cum poate stii, DiEM este o structura orizontala, iar forma si continutul sau sunt determinate de suma membrilor. Forumul, grupul sau orice alta conventie sunt active pe cat de activi sunt membrii ;)
Spre deosebire de alte proiecte politice noi, din Romania si nu numai, consider ca DiEM25 trebuie sa genereze o schimbare calitativa, mai mult decat una cantitativa - un "vocational shift".
Este si motivul din care contributia ta conteaza atat de mult si este salutara.
Prezinta-ti propunerile pe grup, daca ti se par putini membrii, recomanda DiEM si la alti prieteni si povesteste-le despre crezul tau in DiEM. Nu te descuraja, viziunea si vointa sunt mai importante decat numarul, nu vom fi PSD, chiar daca PSD si-ar dori sa fie DiEM ;)
Carpe DiEM25