Hoe kan ik me als vrijwilliger aanmelden voor DiEM25?

DiEM25 heeft jouw inzet nodig! Als jij je als vrijwilliger voor DiEM25 wil aanmelden, moet je contact met ons op te nemen, zodat we jouw bijdragen kunnen coördineren. Bij voorkeur benoem je jouw vakgebied en interesse al in de mail . Vrijwilligerswerk is alles wat gedaan moet worden om het werk van onze beweging te ondersteunen. Kies hieronder het type vrijwilligerswerk waarin je geïnteresseerd bent.

Wil je…

Vrijwilligersgroepen hebben elk hun eigen coördinatoren die verantwoordelijk zijn voor het werk van de groep. Als onderdeel van hun taak  staan ze in contact met de DiEM25 vrijwilligerscoördinator (dit is een Ex-Officio rol bij het “Coordinating Collective”). Deze groepen dragen bij aan de beweging door verschillende taken te vervullen, zoals vertalen, ondertitelen, schrijven, ontwerpen, filmen, ontwikkelen van code, ondersteunen van sociale media, organiseren en fondsenwerving. 

Alle vrijwilligersgroepen volgen de gedragscode van DiEM25. Bedankt voor het investeren van uw tijd in DiEM25. Het zijn onze gezamenlijke inspanningen die het verschil maken!