Velkommen til DiEM25!

Velkommen til DiEM25!


Tak, fordi du er blandt en af de tidlige supportere!

Ideelt set, burde vi nu alle mødes for at byde hinanden velkommen til DiEM25!

Men ak, Europa er for stort til, at det kan lade sig gøre.

Europa er måske meget stor, men det er ikke stærkt nok til at modstå de destruktive kræfter, der er ved at rive EU fra hinanden.

Årsagen? Med deres inkompetence og autoritarisme, har EU systemet vendt europæerne imod sig.

Hvad vi end måtte mene om EU, truer dets opløsning i dag Europas befolkninger med en (post) moderne version af 1930-erne.

For at modstå disse kræfter, der truer Europas svageste borgere, dets tolerancekultur og dets grundlæggende humanisme, skal den Europæiske Union demokratiseres.

Der er ikke andet at gøre!

DiEM25 blev dannet for at skabe en bevægelse, der kan vende Europas opløsning. Med dig, og hver enkelt af os, som dens vigtigste agent. Sammen har vi en chance. Delt, vil vi helt sikkert falde.

Vi har meget arbejde at gøre. Det første skridt blev taget da du tilsluttede dig DiEM. Du vil få de nyeste oplysninger, når DiEM25 planlægger endnu et skridt og du vil få muligheden til at bidrage til DiEM’s succes.

Vi anbefaler først at kigge i Forum (kræver særskilt registrering)

Carpe DiEM25!

PS1. Håber du vil opfordre venner og potentielle medlemmer til at tilslutte sig på www.diem25.org
PS2. HVis du ønsker at være frivillig, så check venligst these volunteer guidelines. Kan du ikke finde de informationer du leder efter på denne side, kan du skrive til DiEM25 på info@diem25.org eller volunteer@diem25.org for spørgsmål relateret til at være frivillig.