Ο γυάλινος κόσμος των πολιτικών

Το θέμα της κ.Αντωνοπούλου σχετικά με την επιδότηση ενοικίου που λάμβανε, ενώ εισοδηματικά/περιουσιακά δεν την χρειαζόταν, μας οδηγεί σε μια θλιβερή διαπίστωση: αυτοί που κυβερνούν, που νομοθετούν δεν είναι κομμάτι της κοινωνίας, σα να ζουν σε γυάλινο κόσμο. 
Η κ.Αντωνοπούλου προφανώς δεν χρειαζόταν αυτή την επιδότηση αλλά μάλλον δεν μπορούσε να αντιληφθεί, ήταν εκτός των κοινωνικών δικτύων που κινείται, πως ακόμα και αυτό το ποσό θα μπορούσε να ωφελήσει κάποιους συνανθρώπους μας που χρειάζονται πραγματικά αυτή την επιδότηση, όπως κάποιος φοιτητής.
 
Το φαινόμενο δεν περιορίζεται στο ΣΥΡΙΖΑ,  ωστόσο σηματοδοτεί μια εμφανή ανησυχητική στροφή από την πρώτη του περίοδο διακυβέρνησής του όπου γινόταν μια (έστω επικοινωνιακή) προσπάθεια άρνησης παροχών ως δείγμα ενός νέου ήθους.
 
Ο “Μνημονιακός ΣΥΡΙΖΑ” έχει γίνει πλέον μέρος του προβλήματος που ως ΜέΡΑ25 έχουμε θέσει ως σκοπό τη λύση του: Τη γεφύρωση του αβυσσαλέου, πλέον, κενού αντιπροσώπευσης ανάμεσα σε αυτούς που ασκούν μια παρασιτική εξουσία, κι αυτούς που την υφίστανται.

Θέλεις να ενημερώνεσαι για τις δράσεις του DiEM25-ΜέΡΑ25; Γράψου εδώ