Έντμαν: Οι μόνες δεσμεύσεις που τήρησε η κυβέρνηση είναι αυτές στην ολιγαρχία

Τη στιγμή που ο πρωθυπουργός μας διαβεβαιώνει ότι η κυβέρνησή του τήρησε όλες τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, έρχονται καινούργια στοιχεία από την ΕΛΣΤΑΤ που καταρρίπτουν το ήδη εύθραυστο αφήγημά του.

Βρισκόμαστε πρώτοι στην Ευρώπη σε αναλήψεις αποταμιεύσεων για να ανταπεξέλθουμε στις καθημερινές οικονομικές μας ανάγκες. Με την αισχροκέρδεια στην ενέργεια και τα σούπερ μάρκετ σε τελείως ανεξέλεγκτη τροχιά, τις ρυθμιστικές αρχές σε ρόλο διακοσμητικό και την κυβέρνηση να αναλώνεται σε επικοινωνιακές κινήσεις «καλαθιών», οι πολίτες της χώρας έχουν αφεθεί στην τύχη τους.

Ουσιαστικές πολιτικές λύσεις όπως η κατάργηση του Χρηματιστηρίου Ενέργειας, η αυτόματη τιμαριθμική αναπροσαρμογή του κατώτατου μισθού και η μείωση των φόρων θα τις δούμε μόνο όταν απαλλαγούμε από τις μνημονιακές κυβερνήσεις.

Το σίγουρο είναι ότι ο πρωθυπουργός τήρησε όλες τις προεκλογικές του δεσμεύσεις: αυτό που δεν διευκρίνισε είναι πως δεν ήταν οι δεσμεύσεις απέναντι στους πολίτες, αλλά απέναντι στη παρασιτική ολιγαρχία του τόπου.

Δήλωση εκπροσώπου Τύπου του ΜέΡΑ25, Έρικ Μιλτιάδη Έντμαν

Θέλεις να ενημερώνεσαι για τις δράσεις του DiEM25-ΜέΡΑ25; Γράψου εδώ

Δήλωση του Επικεφαλής του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη Γιάνη Βαρουφάκη για το εκλογικό αποτέλεσμα

Οι προοδευτικοι άνθρωποι έχουμε ιερή υποχρέωση να βάλουμε φρένο στον εξορμπανισμό της χώρας

Διαβάστε περισσότερα

Το ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη καταδικάζει ένα ακόμα παράδειγμα της απάνθρωπης πρακτικής των επαναπροωθήσεων

Άλλο ένα παράδειγμα της πρακτικής των εγκληματικών επαναπροωθησεων έφτασε στο φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά από τους New York Times

Διαβάστε περισσότερα

DiEM25 στην Κύπρο – Πολιτιστικό Αφιέρωμα στο Πολιτικό Τραγούδι

Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στην Λεμεσό, το πολιτιστικό αφιέρωμα στο Πολιτικό Τραγούδι, από το DiEM25 στην Κύπρο και ...

Διαβάστε περισσότερα

Με εντολή Μαρινάκη ΤΑ ΝΕΑ κόβουν συνέντευξη του Βαρουφάκη

Η συνέντευξη του Γιάνη Βαρουφάκη στα «Νέα», που η ίδια η εφημερίδα ζήτησε, δεν θα δημοσιευτεί ποτέ στην εφημερίδα

Διαβάστε περισσότερα