Το DiEM25 στην Καλαμάτα

DiEM25-GR
Δε 02, 2018, Άρθρα Δελτίο Τύπου
Διέδωσε

Την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, το DiEM25 και ο Γιάνης Βαρουφάκης θα βρίσκονται στην Καλαμάτα, στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο της πόλης, στις 19:30. Εκεί ο Γιάνης θα  παρουσιάσει την πρόταση του DiEM25 για την Ευρώπη γενικότερα, εστιάζοντας κυρίως στην Ελλάδα, μέσω των επτά τομών που το DiEM25 θέτει στο πολιτικό τραπέζι προς άμεση εφαρμογή, και φυσικά θα μιλήσει για το νέο κόμμα που σχηματίζoυμε, φέρνοντας την πρόταση μας στις κάλπες.

Μετά την ομιλία του Γιάνη Βαρουφάκη, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να θέσει ερωτήσεις και να συμμετέχει σε έναν εποικοδομητικό διάλογο με τον συνιδρυτή του DiEM25. Ταυτόχρονα, μέσω της πλατφόρμας DiEM Voice, το κοινό θα μπορεί να στέλνει τις σκέψεις και τις ερωτήσεις του καθ’όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, είτε μέσω sms, viber, e-mail, είτε συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα δίνεται κατά την είσοδο.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του DIEM25; Γράψου εδώ.

DiEM25 Newsletter

Upcoming Events

Μαΐ
31
Πε
2018
17:00 Official Opening – ‘Act for Demo... @ Stadsschouwburg - Rabozaal
Official Opening – ‘Act for Demo... @ Stadsschouwburg - Rabozaal
Μαΐ 31 @ 17:00
Official Opening – ‘Act for Democracy!’ Thursday 31 May Stadsschouwburg – Rabozaal Dear guest, We warmly invite you to join us for the official opening of the second edition of the Forum on European Culture: 

Read more
Ιούν
2
Σα
2018
όλη την ημέρα Gründungsversammlung – DiEM25 Wa...
Gründungsversammlung – DiEM25 Wa...
Ιούν 2 όλη την ημέρα
Am 02.06.2018 findet in Frankfurt am Main did Gründungsversammlung unseres deutschen Wahlflügels in Frankfurt am Main statt.