Κλιμάκιο ΜέΡΑ25-DiEM25-mέta στη Κύπρο!

Με μεγάλη ικανοποίηση και ενθουσιασμό, ανακοινώνουμε και παράλληλα σε προσκαλούμε στο διήμερο (23-24/11/2022) εκδηλώσεων-δράσεων-συναντήσεων στην Κύπρο, με την κάθοδο προβεβλημένων στελεχών, ως “επίσημη έναρξη” του DiEM25 στην Κύπρο, σε συνδυασμό με αλληλοενημέρωση για τα σημαντικότερα πολιτικά διακυβεύματα σε Ευρώπη, Ελλάδα και Κύπρο.

Αν δεν βρίσκεσαι στη Κύπρο αλλά γνωρίζεις άτομα και συλλογικότητες που τυχών ενδιαφέρονται για τη δράση μας, παρακαλούμε προώθησε τους αυτή τη πρόσκληση!

Το κλιμάκιο θα αποτελείται από τους Κρίτωνα Αρσένη (Βουλευτή του ΜέΡΑ25, Βουλή των Ελλήνων, διακεκριμένου περιβαλλοντολόγου-ακτιβιστή), τον Συντονιστή της Κεντρικής Επιτροπής του ΜέΡΑ25 (Ελλάδος) Κώστα Ντάσκα, τον πολιτικό διευθυντή του Πανευρωπαϊκού Κινήματος DiEM25 Έρικ Έντμαν, την πρόεδρο του Δ.Σ. του mέta Δανάη Στράτου και θα συνοδεύεται από τοπικά στελέχη του DiEM25 Κύπρου και ΜέΡΑ25 Ελλάδος.

– 23/11/2022, 19:30, Λευκωσία, αμφιθεατρική αίθουσα LRC014, Νέας Βιβλιοθήκης Πανεπιστημίου Κύπρου. 

Κύρια ανοιχτή πολιτική εκδήλωση, με ομιλητή τον Κρίτωνα Αρσένη. Χαιρετισμοί-τοποθετήσεις από τα υπόλοιπα μέρη του κλιμακίου και την Συντονιστική Επιτροπή του DiEM25 Κύπρου. Θα ακολουθήσει συζήτηση.

– 24/11/2022, 12:00, Λεμεσός.

Επίσκεψη συνάντησης με περιβαλλοντικές ομάδες, ενημέρωση και δηλώσεις (ΜΜΕ) στην Χερσόνησο Ακρωτηρίου Λεμεσού (Lady’sMile).

– 24/11/2022, 18:00, Λεμεσός. 

Κλειστή συνεδρία μελών του DiEM25 Κύπρου, στο NeMe Arts Centre.

– 24/11/2022, 19:30, Λεμεσός. 

Ανοιχτή συγκέντρωση μελών και φίλων του DiEM25 και ΜέΡΑ25, στο NeMe Arts Centre.

Προσβλέπουμε στην παρουσία και συνεισφορά σου, για να μεγαλώσουμε την τοπική συλλογικότητα του DiEM25 και να αυξήσουμε την επιρροή μας στο πολιτικό καθεστώς, εντός και εκτός των κέντρων αποφάσεων.

Για να καλύψουμε το ιδεολογικό κενό που πολιτικά διαπιστώνεται στην Κύπρο σήμερα και να επιτύχουμε ρήξη με την ολιγαρχία, μέσα από μια δημοκρατική επανάσταση, ως η μόνη Εναλλακτική!

Θέλεις να ενημερώνεσαι για τις δράσεις του DiEM25-ΜέΡΑ25; Γράψου εδώ

Βαρουφάκης στον Πρέσβη της Κούβας: Το ΜέΡΑ25-DiEM25 εναντιώνεται πλήρως στην συνεχιζόμενη ασφυξία του κουβανικού λαού από τις ΗΠΑ

Τον Γραμματέα του ΜέΡΑ25 επισκέφθηκε σήμερα στη Βουλή ο νέος Πρέσβης της Κούβας κύριος Aramís Fuente Hernández

Διαβάστε περισσότερα

Κλιμάκιο ΜέΡΑ25-DiEM25-mέta στη Κύπρο!

Με μεγάλη ικανοποίηση και ενθουσιασμό, ανακοινώνουμε διήμερο (23-24/11/2022) εκδηλώσεων-δράσεων-συναντήσεων στην Κύπρο

Διαβάστε περισσότερα

Το DiEM25 έχει σχέδιο για την ειρήνη στην Ουκρανία

Η πρόταση πέντε σημείων μας που στοχεύει στην ειρηνική διευθέτηση του πολέμου εγκρίθηκε από τα μέλη

Διαβάστε περισσότερα

Απαιτούμε την παραίτηση του επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ Josep Borrell λόγω των ρατσιστικών σχολίων του για μη Ευρωπαϊκές χώρες

Τα σχόλιά του προδίδουν ότι ακόμη και τα υψηλότερα κλιμάκια της ευρωπαϊκής πολιτικής ηγεσίας διακατέχονται από μια κατάφορα ρατσιστική και ...

Διαβάστε περισσότερα