Απάντηση του DiEM25 στον Τόμας Βίζερ

Ο Τόμας Βίζερ ξαναχτύπησε. Μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του ότι το πρώτο πράγμα που έπρεπε να είχε γίνει στην ελληνική περίπτωση ήταν η αναδιάρθρωση του χρέους, σε χθεσινή του συνέντευξη εξήρε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ ως την πιο μνημονιακή από το 2010, επιβεβαιώνοντας αυτά που λέμε εδώ και καιρό για την κυβέρνηση.
Παράλληλα ο κ.Βίζερ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον συνιδρυτή του DiEM25 Γιάνη Βαρουφάκη, λέγοντας πως μονολογούσε στα Eurogroup και δεν έκανε διάλογο. Ας το μεταφράσουμε αυτό στην γλώσσα της αλήθειας: ο κ.Βίζερ μας λέει πως ο Γιάνης Βαρουφάκης δεν ήταν υπάκουος στις προσταγές της τρόικας, να δέχεται σιωπηλός τις μνημονιακές επιταγές και είχε το “θράσος” να αναδεικνύει τα αδιέξοδα αυτών των πολιτικών και να κάνει εποικοδομητικές προτάσεις.  Προφανώς για τον πρώην σκιώδη κυβερνήτη της Ευρωζώνης μόνο οι εντολοδόχοι είναι αρεστοί.

Θέλεις να ενημερώνεσαι για τις δράσεις του DiEM25-ΜέΡΑ25; Γράψου εδώ

Κλιμάκιο ΜέΡΑ25-DiEM25-mέta στη Κύπρο!

Με μεγάλη ικανοποίηση και ενθουσιασμό, ανακοινώνουμε διήμερο (23-24/11/2022) εκδηλώσεων-δράσεων-συναντήσεων στην Κύπρο

Διαβάστε περισσότερα

Το DiEM25 έχει σχέδιο για την ειρήνη στην Ουκρανία

Η πρόταση πέντε σημείων μας που στοχεύει στην ειρηνική διευθέτηση του πολέμου εγκρίθηκε από τα μέλη

Διαβάστε περισσότερα

Απαιτούμε την παραίτηση του επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ Josep Borrell λόγω των ρατσιστικών σχολίων του για μη Ευρωπαϊκές χώρες

Τα σχόλιά του προδίδουν ότι ακόμη και τα υψηλότερα κλιμάκια της ευρωπαϊκής πολιτικής ηγεσίας διακατέχονται από μια κατάφορα ρατσιστική και ...

Διαβάστε περισσότερα

Ίδρυση του MERA25 Ιταλίας: Ένα νέο, αριστερό, ριζοσπαστικό πολιτικό κόμμα

Μπορεί οι πρόσφατες εκλογές στην Ιταλία να ήταν αποκαρδιωτικές για τους αριστερούς, αλλά πλέον δεν υπάρχει λόγος να μας πιάνει απελπισία.

Διαβάστε περισσότερα