Εκλογές για την ψήφιση των εθνικών Συμβουλίων του DiEM25

Από το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου ως την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου ψηφίζουμε για την εκλογή των εθνικών Συμβουλίων στις Γερμανία, Ιταλία, Βέλγιο και φυσικά Ελλάδα. Σε συμφωνία με τις Οργανωτικές Αρχές του DiEM25 όλα τα μέλη του κινήματος, ανεξάρτητα από τη χώρα κατοικίας, καλούνται τώρα να εκλέξουν τα Συμβούλια για τις χώρες όπου ήδη μια Προσωρινή Επιτροπή λειτουργεί και είναι τώρα έτοιμες να δημιουργήσουν εκλεγμένα σώματα που θα διευκολύνουν τις εργασίες του κινήματος. Τα Συμβούλια θα συντονίζουν εκδηλώσεις, καμπάνιες και συζητήσεις, θα διευκολύνουν τη διασύνδεση μεταξύ μελών και ΑΟ, θα αποτελούν το πρώτο σημείο επαφής για δημόσιους και άλλους οργανισμούς και θα διαχειρίζονται την παρουσία του DiEM25 στον τύπο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της χώρας τους.
Το ελληνικό Συμβούλιο θα είναι δωδεκαμελές, αποτελούμενο από έξι γυναίκες και έξι άνδρες (τηρώντας την βασική αρχή του κινήματος της 50/50 ποσόστωσης των φύλων) που θα κατανεμηθούν σε τέσσερις τομείς: Πολιτικά θέματα, Επικοινωνία, Μέλη και Αυθόρμητες Ομάδες, Εκδηλώσεις και διοικητική μέριμνα.
Για να ψηφίσετε, μπείτε στην Περιοχή Μελών, δείτε τις υποψηφιότητες και επιλέξτε τους υποψηφίους της αρεσκείας σας.
Carpe DiEM!

Θέλεις να ενημερώνεσαι για τις δράσεις του DiEM25-ΜέΡΑ25; Γράψου εδώ

Η Ελλάδα και η ΕΕ άφησαν πάνω από 27.000 ανθρώπους να πεθάνουν στο Αιγαίο Πέλαγος

Μια έρευνα φέρνει στο φως έναν συγκλονιστικό αριθμό περιπτώσεων στις οποίες το Ελληνικό Λιμενικό Σώμα και η FRONTEX διέταξαν μετανάστες ...

Διαβάστε περισσότερα

Ακάμας: Ο οικολογικός θησαυρός της Κύπρου που απειλείται από την κυβέρνηση της

Η δασική έκταση του Ακάμα αποτελεί περί του 15% του εναπομείναντος πρασίνου στο νησί

Διαβάστε περισσότερα

Η επέτειος του ελληνικού δημοψηφίσματος: Η μάχη συνεχίζεται

Για να καταλάβουμε τι αντιμετωπίζουμε το 2022 στην Ευρωπαϊκή Ένωση, πρέπει να καταλάβουμε τι συνέβη στην Ελλάδα το 2015.

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση για την απόφαση του Ηνωμένου Βασιλείου να εγκρίνει την έκδοση του Julian Assange στις ΗΠΑ

Η απόφαση της βρετανικής κυβέρνησης θέτει ένα βαρύτατο προηγούμενο για την υπεράσπιση της ελευθερίας του Τύπου.

Διαβάστε περισσότερα