Πες μας την ιστορία σου!

To DiEM Voice και η Πράσινη Νέα Συμφωνία για την Ευρώπη μόλις ανήγγειλαν την καμπάνια «Πες μας την ιστορία σου!»

Σε ολόκληρη την Ευρώπη, πολίτες όπως εσύ κι εγώ αντιμετωπίζουν πληθώρα προβλημάτων. Οι χαμηλοί μισθοί, τα υψηλά ενοίκια, η διαβίωση σε επικίνδυνα περιβάλλοντα, η τοξική ρύπανση, η στέρηση αξιοπρεπούς υγειονομικής περίθαλψης και τόσα άλλα ζητήματα είναι η σημερινή μας καθημερινότητα .

 Οι λύσεις σε αυτά τα προβλήματα καλύπτονται από το Σχέδιο για τη Μετάβαση της Ευρώπης, στο οποίο το DiEM25 περιγράφει ένα ολοκληρωμένο πλάνο για τον τρόπο υπέρβασης των σημερινών αντιξοοτήτων με συγκεκριμένα και αποτελεσματικά οικονομικά, περιβαλλοντικά και δημοκρατικά μέτρα.

Το ευχάριστο είναι ότι δεν χρειάζεται καν να αλλάξουν δραστικά οι ευρωπαϊκοί δημοσιονομικοί κανόνες για να συμβεί κάτι τέτοιο. Αν έχουμε την πολιτική δύναμη, μπορούμε να το κάνουμε αύριο κιόλας.

Η κοινωνική δικαιοσύνη, η διαφάνεια και η πράσινη μετάβαση ως το νέο οικονομικό μοντέλο είναι οι στόχοι μας. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι να τους πετύχουμε, αφήνοντας πίσω τον φετιχισμό του ΑΕΠ και τη λιτότητα για τους πολλούς.

Για να γίνει αυτό, πρέπει να δυναμώσουμε τις φωνές μας και να πούμε τις ιστορίες μας! Επικοινωνώντας, θα πλησιάσουμε η μία τον άλλον και θα ενδυναμώσουμε ο ένας την άλλη με αληθινές, απτές αφηγήσεις. Ας σταθούμε ενωμένοι.

Το «Πες μας την ιστορία σου» είναι μια καμπάνια βίντεο που θα αναδείξει αληθινές ιστορίες πραγματικών ανθρώπων. Όπως εσύ κι εγώ. 

Γι’ αυτό βιάσου και δες πώς θα υποβάλεις την ιστορία σου εδώ.

Θέλεις να ενημερώνεσαι για τις δράσεις του DiEM25-ΜέΡΑ25; Γράψου εδώ

Ο κίνδυνος του πολέμου με ευθύνη του ΝΑΤΟ αυξάνεται – Μπορούμε να τους σταματήσουμε

Τα γεράκια του Ευρωατλαντισμού και του πολέμου θέτουν πλέον ανοιχτά την προοπτική μιας γενικευμένης πολεμικής σύρραξης στην Ευρώπη

Διαβάστε περισσότερα

Το DiEM25 στην Κύπρο χτίζει ένα αντικαπιταλιστικό μέτωπο

Για ακόμη μια φορά οι εργαζόμενες-οι δεν έχουν υποψήφιους που να εκφράζουν τις δικές τους ανάγκες και δικαιώματα

Διαβάστε περισσότερα

Είμαστε έτοιμοι να ενώσουμε την Ευρώπη για την υπεράσπιση της ειρήνης, της ελευθερίας και της αξιοπρέπειας

Οι υποψήφιοι των κομμάτων MέΡΑ25 στη Γερμανία, την Ελλάδα και την Ιταλία σκοπεύουν να μεταμορφώσουν τη φωνή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση Γιάνη Βαρουφάκη για τους συλληφθέντες της Νομικής

Με αφορμή τον εγκλεισμό σε κέντρα κράτησης και τη σχεδιαζόμενη απέλαση Ευρωπαίων πολιτών από την Ελλάδα, ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 και υποψήφιος ...

Διαβάστε περισσότερα