DiEM25 Forsamling: Transparens i Europa Nu!

Som europæerne, er vi alt for mange gange tvunget til at vælge medlem to frygtlige muligheder; tilbagetrækning ind i vores nationalstaters pupper eller overgivelse til Bruxelles demokrati-fri zone. Men vi ved at der eksisterer et alternativ, og du har valgt at tilslutte dig DiEM25 for at bidrage til dens simple, men radikale opgave: med at demokratisere Europa inden senest 2025.

Der er nu tiden for vores første pan-europæiske kampagne TRANSPARENS I EUROPA NU!, som har mål at forlange at alle beslutnigs-processer på EU-plan skal offentliggøres for europæiske borgers blik. Vi skal forlange at møder i EU-Rådet, ECOFIN, Eurogruppen, FFT, ESM, osv. kommer til at være åbne for europæere. Oveni, planlægger vi at udstille ugennemsigttigheden i beslutningsprocesserne der har muligheden for at forhindre demokrati i meget lang tid (f.x. de aktuelle TTIP (frihandels) forhandlinger).
Vi er glade for at kunne invitere dig til DiEM25 forsamlingen: Transparens i Europa Nu! som vil finde sted i Rom – 23 Marts 2016.

Dette event bliver organiseret sammen med European Alternatives, Piroetta and Talk Real og vil markere lanceringen af denne kampagne og simultant lancere DiEM25 bevægelsen i Italien.

Her ser du  hvordan du kan deltage:

  • Deltag personligt, Billetter er begrænsede, så reserver din nu og kom til Rom den 23. Marts (Piazza Manfredo Fanti, 47) for med din stemmeat bidrage  til denne vigtige samtale. For dem der allerede spørger: vil der være en mulighed for at arbejde som frivillig til dette event, men vær så venlige at give os tid til at arbejde os gennem den aktuelle ophopning af Frivillig-mails først…

  • Se livestreamen – vi sender linket ud i god tid.

  • Del nyheden om dette event og lav blog posteringer, videoer, virale billeder og lignende med emnet om transparens og demokratisk ansvarlighed, som vi kan dele efter den 23.Marts. Lade os gøre det umuligt at ignorere os!

  • Understøt denne event ved at donere: Donationer vil blive brugt til at dække udgifterne ved denne event, såsom live-streaming, simultan tolkning for at delagtiggøre en så bred del af publikum som muligt, i konversationen. Når udgifterne er dækket, vil alt overskud blive brugt til det næste DiEM25 event.

For yderlige informationer, gå til “Democracy in Europe” event hjemmesiden eller send en email til os på democracy.europe@gmail.com

Vi er meget taknemmelige for din opbakning , alle kan hjælpe til!

Vi glæder os til at se dig i Rom.

Carpe DiEM25!

Do you want to be informed of DiEM25's actions? Sign up here

Where are those who stand against censorship and cancel culture now?

Where is the indignation against the blocking of journalists who want to cover the war and the occupation? Where is the revolt against the real ...

Read more

We support the ICC’s call for Netanyahu’s arrest over war crimes

Varoufakis agreed with the ICC’s call for the Israeli prime minister to be prosecuted

Read more

Julian Assange allowed to appeal US extradition: We will continue to fight

Assange’s push for freedom has received a boost after judges at the UK high court granted him the right to appeal his US extradition

Read more

Yanis Varoufakis’ full speech to launch start of European election campaign

Yanis Varoufakis made an impassioned speech on Nakba Day to launch the start of the European Election campaign

Read more