Δηλώστε εθελοντής

Το DiEM25 λαχταρά την ενέργειά σου! Εάν μπορείς να προσφέρεις εθελοντικά στο DiEM25, είναι απαραίτητο να επικοινωνήσεις μαζί μας για να συντονίσουμε τη συνεισφορά σου. Κατά προτίμηση, έχεις ήδη αναφέρει τον τομέα εμπειρογνωμοσύνης και ενδιαφέροντός σου στην αλληλογραφία.

Ο εθελοντισμός καλύπτει όλες τις πρακτικές εργασίες που γίνονται για την υποστήριξη των προσπαθειών του κινήματός μας. Επίλεξε τον τύπο εθελοντισμού που σε ενδιαφέρει παρακάτω.

Μετάφραση και υποτιτλισμός

Μπορείς να μιλάς και να γράφεις σε πολλές γλώσσες; Θέλουμε να επικοινωνούμε σε όσο το δυνατόν περισσότερες ευρωπαϊκές γλώσσες και χρειαζόμαστε τη βοήθειά σου.
Επικοινώνησε μαζί μας.

Συγγραφή και επεξεργασία

Είσαι συγγραφέας ή / και συντάκτης που απολαμβάνει να γράφει για την επικαιρότητα; Θέλουμε να γράψεις για τον ιστότοπό μας για να συμπεριλάβεις την προοπτική σου. Επικοινώνησε μαζί μας.

Τύπος και Επικοινωνίες

Είσαι ειδικός στις δημόσιες σχέσεις ή στα κοινωνικά δίκτυα; Χρειάζεται να κρατάμε στενή επαφή με τον Τύπο και τα μέσα ενημέρωσης σε όλη την ήπειρο και να διαδώσουμε το μήνυμά μας μέσω των κοινωνικών δικτύων. Επικοινώνησε μαζί μας.

Σχεδιασμός γραφικών και βίντεο

Έχεις δεξιότητες βίντεο ή γραφιστικής; Σε χρειαζόμαστε, γιατί τα εικαστικά μας έχουν μεγάλη σημασία, όταν επικοινωνούμε με τον κόσμο. Επικοινώνησε μαζί μας.

Παραγωγή
πολιτικής

Έχεις εμπειρία σε κάποιο τομέα χάραξης πολιτικής; Θέλουμε να οικοδομήσουμε την Προοδευτική Ατζέντα μας για την Ευρώπη από κάτω προς τα πάνω. Επικοινώνησε μαζί μας.

Ακτιβισμός
της Βάσης

Θέλεις να είσαι ενεργός στην κοινότητά σου, να συμμετέχεις σε εκδηλώσεις και δράσεις; Δραστηριοποιήσου με άλλα μέλη σε μία τοπική Αυθόρμητη Ομάδα DiEM25.
Μάθε περισσότερα.

Θεματικός
ακτιβισμός

Θέλεις να συνεισφέρεις σε συγκεκριμένα θέματα με συναδέλφους στοχαστές και ακτιβιστές πέρα από τα σύνορα; Δραστηριοποιήσου με άλλα μέλη σε μία θεματική Αυθόρμητη Ομάδα DiEM25. Μάθε περισσότερα.

Εκλογικοί
Βραχίονες

Θέλεις να βοηθήσεις στη δημιουργία ενός κόμματος, συμπεριλαμβανομένου του εθνικού του προγράμματος; Γίνε μέλος ενός Εκλογικού Βραχίονά μας. Επικοινώνησε μαζί μας.

Άλλοι
Τομείς

Μπορείς να βοηθήσεις με οποιονδήποτε άλλο τρόπο;  Εμπνευστείτε από τις ομάδες μας

Κάθε εθελοντική ομάδα έχει δικό της συντονιστή ή συντονίστρια, που είναι υπεύθυνοι για το έργο της ομάδας καθώς και για την επικοινωνία με τον Συντονιστή Εθελοντών του DiEM25 (ex-officio μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής). Όλες οι εθελοντικές ομάδες τηρούν τον Κώδικα Συμπεριφοράς του DiEM25.

Ευχαριστούμε που επενδύετε χρόνο στο DiEM25. Οι συλλογικές μας προσπάθειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά!