Vrijwilligerswerk

DiEM25 heeft jouw inzet hard nodig! Als jij je als vrijwilliger voor DiEM25 wenst aan te melden, neem dan contact met ons op, zodat we jouw bijdragen in kunnen passen. Geef aub je vakgebied en interesses aan in de mail.

Het praktijkwerk van onze beweging wordt enkel ondersteund door vrijwilligerswerk. Kies hieronder het type vrijwilligerswerk dat je interesse heeft.

Vertalen en ondertiteling

Ben jij diegene die kan spreken en schrijven in verscheidene talen? We willen in zoveel mogelijk Europese talen communiceren en we hebben jouw hulp daarbij nodig. Neem contact met ons op.

Schrijven en
redactie

Ben jij een schrijver en/of tekstbewerker/editor die graag rapporteert over actuele onderwerpen? We zouden graag willen dat je schrijft voor onze website om ook jouw mening weer te geven. Neem contact met ons op.

Pers en
communicatie

Ben jij een expert op het gebied van PR of social media? Wij moeten in nauw contact blijven met de pers en media in alle delen van het continent en onze boodschap verspreiden via social media. Neem contact met ons op.

Grafische vormgeving
en video ontwerp

Heb je talent voor video en grafisch ontwerp? We hebben je nodig want onze visuele aanwezigheid is essentieel in onze communicatie met de wereld. Neem contact met ons op.ontaktujte nás.

Beleidsontwikkeling

Heb je ervaring op het gebied van beleidsontwikkeling? Wij willen onze Progressieve Agenda voor Europa bottom-up vormgeven. Neem contact met ons op.

Grassroots
activisme

Wil jij actief zijn in je lokale community, deelnemen aan evenementen en acties? Wordt actief samen met andere leden in een lokaal DIEM25 Spontaan Collectief (DSC). Meer informatie hier.

Activisme m.b.t.
specifieke thema’s

Wil jij bijdragen aan specifieke onderwerpen, samen met anderen over de grenzen heen? Zet je in met andere leden in een thematische DIEM25 Spontaan Collectief. Meer informatie hier.

Electorale
Vleugels

Wil je meehelpen aan de opbouw van een partij, gebruik makend van het nationale programma? Sluit je dan aan bij een van onze electorale vleugels. Neem contact met ons op.

Overige
activiteiten

Wil je op andere manieren bijdragen? Vind inspiratie bij onze verschillende groepen.

Vrijwilligersgroepen hebben een eigen coördinator die verantwoordelijk is voor het werk van de groep. Vanuit die rol staan zij in contact met de DIEM25 Vrijwilligers Coördinator (Ex-Officio van de Coordinating Collective oftewel CC). Alle vrijwilligersgroepen onderschrijven de DIEM25 gedragsregels.

Onze hartelijke dank voor het investeren van je tijd in DIEM25. Het zijn onze gezamenlijke inspanningen die het verschil maken!