Είμαστε ενάντια στο εμπόριο με τους εποικισμούς – υπογράψτε το ψήφισμα

Απευθύνουμε έκκληση στο κοινό μας και στα μέλη μας να υπογράψουν την Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών και να στείλουν ένα μήνυμα ενάντια στο εμπόριο με τους εποικισμούς

Ενώ η ΕΕ ισχυρίζεται ότι αντιτίθεται στην προσάρτηση εδαφών και θεωρεί τους παράνομους εποικισμούς σε κατεχόμενες περιοχές εμπόδιο στη διεθνή ειρήνη και σταθερότητα, στην ουσία πράττει κάτι πολύ διαφορετικό. 

Το εμπόριο συνεχίζει να επιτρέπεται μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ενιαίας Αγοράς και τέτοιων εποικισμών, καθιστώντας την ύπαρξή τους όχι απλώς βιώσιμη, αλλά και οικονομικά επικερδή για τους κατακτητές.

Καθώς ο πόλεμος συνεχίζεται στην Ουκρανία, ενώ άλλες, λιγότερο γνωστές αλλά εξίσου τραγικές, συγκρούσεις συνεχίζουν να μαίνονται στην Παλαιστίνη, την Υεμένη, το Μαλί και σε όλον τον κόσμο, είναι απαραίτητο το κίνημά μας να μην συνταχθεί με την υποκρισία που επιδεικνύει η Ευρώπη.

Είμαστε υπέρ μιας νομοθεσίας που θα διέπει τις σχέσεις της ΕΕ με κατεχόμενες περιοχές παντού, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα σε όλον τον κόσμο ότι η ΕΕ πλέον δεν θα ανταμείβει την εδαφική επέκταση με εμπορικές σχέσεις και κέρδη. 

Η εκστρατεία Σταματήστε το Εμπόριο με Τους Εποικισμούς έχει ακριβώς αυτό τον στόχο. Σας καλούμε να επισκεφτείτε αυτόν τον σύνδεσμο για να υπογράψετε την Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών.

Θέλεις να ενημερώνεσαι για τις δράσεις του DiEM25-ΜέΡΑ25; Γράψου εδώ

Ο… γιέσμαν Μητσοτάκης εμπλέκει τη χώρα μας στις νατοϊκές επιχειρήσεις στην Ερυθρά Θάλασσα

Ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ έδωσε τηλεφωνική εντολή στον Έλληνα πρωθυπουργό κι εκείνος αναφώνησε, YES SIR!

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί βγαίνουν στους δρόμους χιλιάδες ανθρώποι στη Γερμανία;

Γιατί γίνονται ξαφνικά τέτοιες μεγάλες εκδηλώσεις εν μέση του τσουχτερού γερμανικού χειμώνα;

Διαβάστε περισσότερα

Ο διακόπτης μεταξύ έντασης και ύφεσης γυρίζει πάντα από τον Ερντογάν

Ο διακόπτης μεταξύ ύφεσης και έντασης στα ελληνοτουρκικά γυρνάει πάντα με αποκλειστική πρωτοβουλία της Τουρκίας και του Ερντογάν

Διαβάστε περισσότερα

Ψήφισμα: Απαιτούμε την παραίτηση της Ursula von der Leyen

Αντιδρώντας στην πρόσφατη κρίση στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη, η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen παραβίασε το νομικό ...

Διαβάστε περισσότερα