Dobrovolníci

DiEM25 touží po vaší energii! Pokud se chcete stát dobrovolníkem pro DiEM25, je nezbytné nás kontaktovat, abychom mohli koordinovat Váš přínos. Nejlépe, když již uvedete své odborné znalosti a zájmy v e-mailu. 

Dobrovolnictví zahrnuje veškerou praktickou práci, podporující úsilí našeho hnutí. Níže vyberte typ dobrovolnictví, o který máte zájem, prosím.

Překlady a titulkování

Jste někdo, kdo mluví a píše v několika jazycích? Chceme komunikovat v co největším počtu evropských jazyků a potřebujeme vaši pomoc. Kontaktujte nás.

Psaní a
editace

Umíte psát nebo redigovat texty? Píšete rád/a zprávy o aktuálních problémech? Chceme, abyste pro náš web psali ze svého úhlu pohledu. Kontaktujte nás.

Tisk a komunikace

Jste odborníkem na PR nebo odborník na sociální média? Potřebujeme být úzkém kontaktu s tiskem a médii po celém kontinentu a šířit naše zprávy prostřednictvím sociálních médií. Kontaktujte nás.

Grafický a editace videa

Máte dovednosti v oblasti videa nebo grafického designu? Potřebujeme vás, protože naše vizuální prvky jsou při komunikaci se světem zásadní. Kontaktujte nás.

Politická
práce

Máte dovednosti v oblasti videa nebo grafického designu? Potřebujeme vás, protože naše vizuální prvky jsou při komunikaci se světem zásadní. Kontaktujte nás.

Aktivismus
zdola

Chcete být aktivní ve své místní komunitě a účastnit se na pořádání akcí a událostí? Staňte se aktivními s ostatními členy v místních spontánních skupinách DiEM25. Kontaktujte nás.

Tematický
aktivismus

Chcete se podílet na řešení konkrétních témat společně s předními mezinárodně působícími mysliteli a aktivisty? Staňte se spolu s ostatními aktivními členy v tematických spontánních skupinách DiEM25. Zjistit více.

Volební
křídla

Chcete pomoci vybudovat stranu, včetně jejího národního programu? Připojte se k jednomu z našich volebních křídel. Kontaktujte nás.

Ostatní
oblasti

Můžete pomoci jiným způsobem? Nechte se inspirovat našimi skupinami.

Každá skupina dobrovolníků má své vlastní koordinátory, kteří jsou zodpovědní za práci skupiny. V rámci své role jsou v kontaktu s dobrovolnickým koordinátorem DiEM25 (Ex-officio členem Koordinačním kolektivu). Všechny dobrovolnické skupiny se řídí Etickým kodexem hnutí DiEM25.

Děkujeme, že investujete čas do DiEM25. Naše kolektivní úsilí je to, co nás dělá odlišnými!